20.12.2021 – DANES PRAZNUJEMO

Z današnjim dnem ukinjamo sivo cono v gospodinjskih enotah Livadne in Prisojne ulice. Testiranje, ki smo ga  izvajali v skladu s strokovnimi smernicami je potrdilo eno okužbo s covid 19. Gospa je nameščena v rdeči coni in se zaenkrat dobro počuti. Verjamemo in želimo, da tako tudi ostane.

Spet in ponovno pa vas obiskovalce prosim in opozarjam, da je potrebno v našem Domu ves čas upoštevati varovalne ukrepe. Vsak dan namreč opažamo, da obiskovalci snemate maske kakor hitro ni v bližini zaposlenih. Slednje se nam zdi skrajno neodgovorno in nekorektno. Na ta način se namreč tveganje za prenos kakršnih koli bolezni povečuje. Posledice takega ravnanja pa čutimo mi: naši stanovalci in mi zaposleni.  Ker se okužba s covid 19 pogosto širi med otroki, vas  prav tako prosimo, da  vas otroci v Dom ne spremljajo. In tako ponovno poziv k odgovornemu ravnanju: varujte svoje sorodnike !

Sicer pa imamo danes v naši hiši praznovanje. V stanovanjskih skupinah bomo skupaj praznovali. Po celi hiši bo dišalo, povsod pelo, slišal se bo glas harmonike našega gospoda Branka. Obiskal nas bo Božiček, pravzaprav Božička in obdarovala vse stanovalce. Skupaj z našimi hišnimi dobavitelji (HVALA vsem) smo za stanovalce pripravili tradicionalno, prav posebno tombolo. To je tombola, kjer za listke ni potrebno nič plačati, dobitek pa je skrit za vsako številko. Povem vam, da imajo naši stanovalci radi tombolo. Radi so v družbi in drug z drugim.  Z odgovornim ravnanjem prispevajte tudi vi, da tako ostane.

Pozdravljam vas, ostanite zdravi.

 

                                                                                               mag.Jasna Cajnko, prof.soc.ped.
direktorica

Skoči do osrednje vsebine