7.10.2020 – OBISKI V DOMU NISO MOGOČI

7.10.2020 – OBISKI V DOMU NISO MOGOČI

Spoštovani,

 od dne 8.10.2020 do predvidoma 25.10.2020 obiski v Domu niso mogoči. Ukrep prepovedi obiskov  smo sprejeli zaradi še zmeraj neugodne epidemiološke slike v UE Maribor, kakor tudi povečanega število stanovalcev z respiratornimi infekti. Slednje pomeni, da je pomembno število naših starostnikov telesno manj odpornih. Ta dejstva predstavljajo povečano tveganje za vnos okužbe.

Odhodov stanovalcev iz Doma ne svetujemo, razen zaradi pomembnih osebnih razlogov (urejanja statusnih in osebnih pravic in koristi posameznikov).

Vsi stanovalci v Domu pri dnevnih obrokih prejmejo vse kar potrebujejo, tudi sadje in priboljške. Prosimo, da jim prinašate le nujne stvari: zdravila, baterije, oblačila, negovalno kozmetiko.

Kot zmeraj vas bomo obveščali individualno o spremembah zdravstvenega stanja vaših sorodnikov. Sami boste informacije in kontakt z vašimi sorodniki vzpostavili v stanovanjski skupini, kjer stanovalec živi.

Življenje v Domu se za stanovalce ne spreminja. Če se družimo na vrtu vsi, stanovalce posedemo skupaj tiste iz »iste ulice«. Dnevne aktivnosti, druženja, terapije potekajo v stanovanjski skupini kjer stanovalci živijo.

Dogajanje v Domu lahko spremljate tudi preko naše fb strani.

Lepo vas pozdravljamo. Do snidenja,

mag.Jasna Cajnko, prof.soc.ped.

direktorica

Skoči do osrednje vsebine