14.10.2020  –  IZVIDI  PRVEGA TESTIRANJA

Izvidi včerajšnjega testiranja stanovalcev na morebitno prisotnost okužbe s covid 19 so pokazali še okužbi pri dveh stanovalkah iz iste stanovanjske skupine, Prisojne ulice. Vse tri stanovalke ne kažejo znakov okužbe, so asimptomatske. Gospa, ki je bila včeraj napotena v UKC Maribor tam ostaja, ostali dve gospe, obe dobrega zdravstvenega stanja, bosta napoteni v bolnišnico Brežice. V času njihove odsotnosti v Domu vzpostavljamo t.i. rdečo cono za varno oskrbo stanovalcev okuženih z virusom covid 19.

Nadaljnji brisi bodo odvzeti po navodilu infektologinje.

Vsi včerajšnji brisi zaposlenih so negativni.

Stanovalci III.etaže iz stanovanjskih skupin Prisojne in Livadne ulice preživljajo čas in se prehranjujejo do preklica v svojih sobah.

Stanovalci iz drugih stanovanjskih skupin (pritličje, I. in II.etaža) Doma se družijo in prehranjujejo v svojih stanovanjskih skupinah. Malo so ta hip žalostni, a se dobro počutijo.

O nadaljnjih rezultatih testiranja vas bomo sprotno obveščali. Kot zmeraj, vas bomo obveščali tudi o morebitnih spremembah zdravstvenega stanja naših stanovalcev. Za informacije in stik z vašimi svojci smo vam na voljo vsak dan med  9.30 in 11.uro ter 15. in 16.30 uro. Vljudno prosimo, da upoštevati naveden termin.

Hvala za dobro želje in podporo.

 

mag.Jasna Cajnko, prof.soc.ped.

direktorica

Skoči do osrednje vsebine