14.2.2022 – NA VALENTINOVO

Posamezni primeri potrjene okužbe s covid 19 so prisotni v vseh stanovanjskih enotah v I.nadstropju: Gozdni ulici, Cvetlični ulici, Bršljanovi ulici  (skupaj 16 stanovalcev). Pri stanovalcih gre za lažjo obliko obolevnosti, zato se velika večina njih dobro počuti. Izjeme opažamo pri stanovalcih, ki imajo pridružene bolezni, na katere dodatna okužba slabo vpliva. Obiski kakor tudi odhodi stanovalcev (iz Doma), ki bivajo na I.etaži, niso mogoči, razen v izjemnih primerih in po dogovoru.

Zaznali smo tudi posamezni primer okužbe v Zeleni ulici II.nadstropja, gospa je premeščena v rdečo cono.

Vljudno prosimo, kot navajamo že dve leti, da na obisk pridete zares zdravi (1 zdrava odrasla oseba). V kolikor je le mogoče, predlagamo, da se pred obiskom v Domu samotestirate, saj prebolevnost in cepljenje žal ne dajeta dovolj  zaščite pred sedanjim sevom virusa.

Vsi zaposleni se redno testiramo, tudi prebolevniki in cepljeni. Zaposleni, ki vstopajo neposredno v kontakt s stanovalci – dnevno, ostali zaposleni vsaki drugi dan. Med zaposlenimi beležimo sicer izostanke iz dela zaradi izolacije in karantene, vendar delo poteka nemoteno. Stanovalcem ustvarjamo, v teh zares norih časih, prijetno vzdušje. Skrbimo za njihove osnovne potrebe, kakor tudi po svojih najboljših močeh čaramo nasmehe in dobro voljo. Da bi nam bilo boljše in lepše – skupaj.

Pozdravljamo vas in želimo vse dobro.

mag.Jasna Cajnko, prof.soc.ped.
direktorica

Skoči do osrednje vsebine