26.11.2021 – ZDRAVI SMO

Z veseljem sporočamo, da smo po testiranju, ki smo ga izvajali v skladu s strokovnimi smernicami, potrdili, da smo tudi v stanovanjski skupini Ulica begonij brez okužbe Sars Cov 2. Obiski so torej tudi v tej gospodinjski skupnosti mogoči.

Spet in ponovno pa prosimo, da v času obiskov upoštevate predpisane varovalne ukrepe. Žal opažamo, da nekateri svojci ukrepov ne upoštevajo in s tem ogrožajo svoje sorodnike, kakor tudi druge stanovalce Doma. Ukrepi veljajo za vse obiskovalce :

Prosimo, da na obisk prihajate popolnoma zdravi in s PCT pogojem. Ves čas obiska ste dolžni nositi kirurško ali  FFP2 masko. S stanovalcem se lahko na obisku družite v kavarni (največ 2 odrasli osebi) ali v sobi stanovalca (1 oseba), kadar zdravstveno stanje stanovalca narekuje obisk v sobi. Prosimo, da ste ob obisku v sobi sorodnika uvidevni do drugih stanovalcev ter dolžino obiska časovno prilagodite. Po Domu se, prosimo, ne sprehajajte.

V kolikor boste s sorodniki odšli izven okolja Doma, svetujemo enako varovalno in odgovorno ravnanje. Posledice opustitve odgovornega ravnanja lahko prizadenejo večje število starostnikov.

Lepo vas pozdravljamo in želimo vse dobro,

mag. Jasna Cajnko, prof.soc.ped.
direktorica

Skoči do osrednje vsebine