6.5.2022 – V POMLADI

Spoštovani obiskovalci,

obveščam vas, da je za vstop v Dom še zmeraj potrebno izpolnjevati pogoj PCT, kar smo zaposleni dožni preverjati, zato se ne jezite na nas – zgolj navodilom sledimo. Prav tako je potrebno znotraj Doma ves čas nositi zaščitno kirurško masko. Če vam je težko in neprijetno, pomislite da zaposleni nosijo masko ves delovni čas, vsak dan v tednu. Vi pa le tisto urico, ko ste na obisku pri svojcih. Za nas zaposlene (tudi cepljene in prebolevnike) še vedno velja obveza rednega testiranja (vsaj 1x na teden) na morebitno okužbo z virusom covid 19.

V Domu poteka življenje znotraj ustaljenih, vedno manj omejujočih okvirjih. Začeli smo se družiti vsi »domski« in včasih nas že obiščejo zunanji nastopajoči. V teh dneh bomo iz tiskarne dobili letošnji bilten Storžek, kar opozarja na dejstvo, da se približuje naš domski praznik. Praznik bo, tudi torta bo ob našem 18.rojstnem dnevu – vendar samo za nas. Gostov letos še ne sprejemamo, praznovali bomo sami in potrudili se bomo, da pripravimo pravo rojstnodnevno slavje.

Pomlad nam omogoča več in več časa preživljati na svežem zraku. V Domu se trudimo stanovalce čim večkrat pospremiti na zrak, kakor pripravljamo tudi skupne aktivnosti in druženja na domski terasi, saj si prav vsi želimo napolniti pljuča s svežim zrakom in se naužiti sončnih žarkov. Vabimo tudi vas – obiskovalce – da sorodnike pospremite na sprehod in druženje izven zaprtih prostorov. Vsem bo slednje zelo dobro delo in koristilo.

Lepo pomlad, zdravja in prijaznega razpoloženja vam želimo in vas pozdravljamo,

mag.Jasna Cajnko, prof.soc.ped.
direktorica

Skoči do osrednje vsebine